BHV-workshop

Wilt u een herhaling BHV-cursus volgen samen met uw collega’s. En wilt u graag praktisch aan de slag? Volg dan bij Quinton een BHV-cursus in de vorm van een workshop, inclusief certificaat. U leert alles wat nodig is om als BHV’er aan de slag te gaan binnen uw organisatie. De BHV-workshop is vooral geschikt voor open inschrijvers én voor bedrijven die de BHV-training willen combineren met teambuilding. We bouwen dan een competitie-element in.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus BHV-workshop

De cursus bestaat uit verschillende workshops. Voor elk onderdeel krijgt u les van een andere instructeur. Elke workshop duurt gemiddeld een uur. Deze vorm van trainen is heel praktisch, met veel (onverwachte) scenario-oefeningen. Voor een realistische training zetten we een LOTUS-slachtoffer in. Aan bod komen alle verplichte aspecten van Eerste Hulp en Brandbestrijding:

Eerste Hulp

Eerste hulpverlening, vitale functies, reanimatie (inclusief AED-bediening), stabiele zijligging, verstikking, botbreuken, ontwrichtingen, verstuikingen, brandwonden, shock, wonden, dekverband en wonddrukverband.

Module Brandbestrijding

Arbo- wetgeving en bedrijfshulpverlening, wat is brand, wat te doen bij brand, kleine blusmiddelen, een beginnende brand bestrijden, ontruimen en communicatie.

Workshops

Doordat de cursist maximaal één uur per workshop bezig is, zal deze zich niet vervelen. Tijdens de workshops worden de cursisten iedere keer weer met realistische praktijksituaties geconfronteerd. Ook is er veel persoonlijke aandacht, omdat de cursist groepen klein van formaat zijn (5 tot 8).

Open inschrijving

De BHV-workshop kan ook gezien worden als een ‘andere’ vorm van open inschrijving. Het combineert groepen cursisten van bedrijven met losse inschrijvingen van bedrijven die niet veel BHV’ers tegelijkertijd kunnen missen.

Geldigheid van het certificaat

Ons BHV-certificaat is 1 jaar geldig. Om het certificaat geldig te houden, volgt u jaarlijks een herhalingstraining.

Aantal deelnemers

Minimaal 20, maximaal 40 cursisten per groep. We bieden ook reguliere BHV herhalingen.

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

In een opleidingscentrum van Quinton

Cursusduur:

1 hele dag

Inclusief

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer