Over Mijn Quinton

Over Mijn Quinton

Quinton

Mijnquinton Cursuskalender
Over Mijn Quinton

Het voordeel van Mijn Quinton

Met uw persoonlijke Mijn Quinton-omgeving beschikt u over een online registratie van alle cursussen die binnen uw organisatie gevolgd zijn. Hierin worden inschrijvingen geregeld, certificaten beschikbaar gesteld en herhalingen gepland. Geen gedoe meer om alles bij te houden, u krijgt automatisch bericht wanneer actie vereist is. Mijn Quinton ontzorgt.

Mijn Quinton

Online registratie

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij Quinton hoog in het vaandel. Om u nog verder te ontzorgen hebben we Mijn Quinton ontwikkeld. Een persoonlijk online platform waarin de volledige cursusadministratie van uw bedrijf wordt bijgehouden en u direct bericht ontvangt wanneer acties vereist zijn.

Mijn Quinton is onderverdeeld in een gedeelte voor uw contactpersoon met alle informatie van de cursisten op diens locatie, en een gedeelte voor de cursist met de eigen cursussen en behaalde certificaten.

Voor de contactpersoon

Iedere contactpersoon van uw organisatie krijgt bepaalde rechten toegekend om te bepalen welke informatie voor hen beschikbaar is. De contactpersoon gebruikt Mijn Quinton onder meer om nieuwe cursisten toe te voegen, hen in te schrijven voor cursussen en de benodigde certificaten te downloaden na afronding.

Voor veel cursussen is een herhaling noodzakelijk om de certificering te behouden. Met Mijn Quinton hoeven uw medewerkers hier geen data voor bij te houden. Zij ontvangen eenvoudigweg bericht voordat een certificaat komt te vervallen, zodat er een herhaling ingepland kan worden.

Tot slot kan uw medewerker de omgeving gebruiken om rapportages uit te draaien en de voortgang van uw cursisten bij te houden. Zo heeft u altijd alle relevante opleidingsinformatie van uw BHV-organisatie bij de hand.

Voor de cursist

Cursisten treffen in Mijn Quinton een overzicht van de cursussen waar ze aan hebben deelgenomen of die zij nog gaan starten. Dit kunnen cursussen zijn die zij op locatie hebben gevolgd en waar zij in de online omgeving een certificaat van kunnen downloaden. Ook kunnen dit online cursussen zijn waar zij direct de theorie voor kunnen volgen. Zo treffen zij in Mijn Quinton de modules voor online leren als een op maat gemaakte BHV-campagne die hen helpen hun kennis verder te verdiepen.

Certificaten

Alle certificaten van Quinton worden digitaal aangeboden via uw Mijn Quinton-omgeving. Hier kunt u de certificaten zelf downloaden of instellen dat deze per mail worden verzonden aan de cursist, de contactpersonen of een door u opgegeven e-mailadres. Zo hebben zowel uw administratiemedewerkers als de cursisten altijd beschikking over de meest actuele certificaten en kan er niets zoekraken. Bovendien zorgt de online registratie ervoor dat u tijdig bericht krijgt als de certificaten gaan verlopen, zodat u herhalingscursussen in kunt plannen.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Actuele cursuskalender

Buiten het algemene cursusoverzicht treft u in Mijn Quinton de meest actuele cursuskalender aan, compleet met het aantal plekken die er voor deze cursus nog beschikbaar zijn. Zo weet u altijd wat de mogelijkheden zijn om nieuwe medewerkers op te leiden en voor de behaalde certificeringen herhalingen in te plannen.

Mijnquinton Overzicht

Altijd een actueel overzicht van de opleidingsinformatie binnen uw BHV-organisatie met Mijn Quinton.

Cursus Over Mijn Quinton direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *