Over Quinton

Over Quinton

Quinton

Over Quinton
Home Overzicht 1

Veiligheid zit in ons bloed.

Als totaalaanbieder in bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid, zit veiligheid ons in het bloed. Van lokale winkeliers tot verzamelpanden en grote winkelketens: onze specialisten ondersteunen bedrijven bij uiteenlopende vraagstukken om de veiligheid in werkend Nederland te verbeteren.

Een uitgebreid aanbod aan cursussen die wij zowel online als op locatie aanbieden en advies op maat voorzien in de veiligheidsbehoefte van uw bedrijf. We inventariseren de risico’s binnen bedrijfspanden en bieden slimme oplossingen om deze zo veel mogelijk te voorkomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraag hoe veilig uw bedrijf is.

Wat wij belangrijk vinden.

Q-grijs
Maatwerk

Er zijn vele aandachtspunten te benoemen binnen het onderwerp veiligheid. Onze specialisten brengen alle facetten voor uw bedrijf zorgvuldig in kaart en bieden bijpassend advies en oplossingen op maat.

Q-grijs
Duurzaamheid

Wij maken zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen en voertuigen. Daarnaast focussen wij sterk op duurzaamheid bij leveranciers en is een goede omgang met het personeel voor ons van groot belang.

Q-grijs
Betrokkenheid

Onze specialisten zetten hun kennis en ervaring graag in om uw veiligheidsbehoefte volledig in kaart te brengen. Naar aanleiding hiervan helpen we u het draagvlak van de BHV binnen uw bedrijf te verbreden.

Q-grijs

Familiegevoel

Met de tweede generatie eigenaren en een hechte groep collega’s voelt ons team als een familie. We werken gezamenlijk aan onze passie om de veiligheid van zo veel mogelijk bedrijven in Nederland te vergroten.

Q-grijs
Samenwerken

Veiligheid valt of staat bij een goede samenwerking. Onze specialisten geven gericht advies, fungeren als sparringpartner voor uw bedrijf en bieden uitgebreide service voor meer draagvlak onder BHV’ers.

Q-grijs
Korte lijnen

Korte lijnen en een duidelijk aanspreekpunt voor ieder bedrijf, zo beantwoorden wij uw vragen op korte termijn. Ons team biedt u dagelijks de beste ondersteuning voor de veiligheid in uw bedrijf.

Ons team

Met een diverse groep mensen zetten wij onze passie voor veiligheid dagelijks in om uw bedrijf te ondersteunen. Mogelijke risico’s worden inzichtelijk gemaakt, we treffen maatregelen en zorgen dat er nazorg kan worden geboden bij traumatische ervaringen. Zo voorkomen we ongevallen en kan iedereen werken met een veilig gevoel.

Overquinton Onsteam 1
Overquinton Sinds1996

Sinds 1996

Quinton werd in 1996 opgericht door Anton den Hollander. In 2014 namen zijn kinderen Stephan den Hollander en Sandra Voorsluijs-den Hollander het bedrijf over. Zij zetten de missie voort voor het optimaliseren van de bedrijfsveiligheid en het creëren van voldoende draagvlak voor bedrijfshulpverlening.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht