Online leren

Online Leren

Quinton

Onlineleren Elearning 1
Online leren

Online leren bij Quinton

Interactie staat centraal bij online leren van Quinton. Geen standaard presentaties maar diverse modules met lesstof die bij uw organisatie past. De cursisten worden uitgedaagd om actief te participeren. Zij bekijken onder meer video’s met realistische scenario’s, ontvangen informatie van onze specialisten en beantwoorden vragen die hen aan het denken zetten over risico’s en veiligheidsmaatregelen. Zo ondersteunen wij uw medewerkers in het vergaren en bijhouden van hun kennis, of zij nu deelnemen aan webinars of gebruikmaken van de e-learning ter voorbereiding op hun praktijkdag. Door hen regelmatig op deze manier te activeren, blijven uw medewerkers actief bezig met veiligheid en bedrijfshulpverlening.

Mijn Quinton, uw eigen online leeromgeving

In hun persoonlijke leeromgeving zien uw medewerkers de cursussen waar zij aan deelnemen of die zij hebben afgerond. Ook kunt u in Mijn Quinton modules aanbieden waarmee uw medewerkers periodiek gemotiveerd worden om verder te leren op het gebied van veiligheid en BHV. Hierbij kan de lesstof worden aangepast naar voor uw bedrijf relevante vraagstukken. Aan de hand van interactieve spelelementen, korte quizvragen en het bekijken van video’s met realistische scenario’s worden uw medewerkers uitgedaagd om hun kennis te toetsen en te vergroten. Zo maken we leren over veiligheid leuk en blijft de kennis in uw BHV-organisatie actueel.

Voor een efficiënte invulling van de cursussen kunnen uw medewerkers de theorie ook online volgen. Hiermee bereiden wij hen in anderhalf tot twee uur voor op hun praktijkdag, waar zij de theorie direct leren toepassen. Onder begeleiding van een specialist oefenen zij hun vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Juist door scenario’s te zien, leren medewerkers risico’s sneller herkennen en krijgen ze zicht op mogelijke handelswijzen. Wij hebben dan ook uiteenlopende risicosituaties gefilmd, waarin de cursist regelmatig wordt gevraagd naar de juiste manier van handelen. Een presentatrice geeft vervolgens aanvullende informatie uit de lesstof.

Onze modules zijn constant in ontwikkeling. We benutten de nieuwste technologie met de Hololens en bedenken telkens nieuwe interactieve methoden om de lesstof voor uw medewerkers tot leven te brengen. Alles voor de beste leerervaring en de meest effectieve inbreng van kennis en vaardigheden in uw BHV-organisatie.

Op een leuke manier meer leren over veiligheid, dat is het doel van interactief leren. De cursisten worden actief betrokken bij de lesstof en aangezet om mee te denken in verschillende veiligheidsvraagstukken. Daarnaast wordt hun, aan de hand van video’s met risicoscenario’s, gevraagd hoe zij in deze situatie zouden reageren.

Als aanvulling op de kennis en vaardigheden van uw BHV-organisatie bieden we diverse mogelijkheden voor online leren. In al deze gevallen is maatwerk mogelijk, waarbij we de lesstof aanpassen aan veelvoorkomende risico’s in uw bedrijf. Zo weet u zeker dat uw BHV’ers over de juiste en meest actuele informatie beschikken.

De mogelijkheden van online leren

Onlineleren Elearning 1

E-learning

Onlineleren Hololens 1

Hololens

Onlineleren Webinars 1

Webinars

Onlineleren Bhvcampagne 2

BHV-campagne

Q-grijs

Op zoek naar passend advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden van passend advies voor uw bedrijf? Van een RI&E tot een bedrijfsnoodplan; onze specialisten staan voor u klaar.

Quinton staat voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden van online leren voor uw BHV-organisatie? Neem dan contact met ons op!