E-learning

E-learning

Online leren

Onlineleren Elearning 1
E-learning

Waarom E-learning?

E-learning ondersteunt uw medewerkers bij een efficiënte manier van leren. De diverse modules bereiden hen op een interactieve manier voor op de praktijkdag van hun cursus. Bovendien blijft de e-learning een jaar lang beschikbaar in hun persoonlijke leeromgeving, waardoor zij hiermee tegelijkertijd over een online naslagwerk beschikken.

Online leren

De meeste cursussen worden sneller afgerond met online leren. De e-learningmodules van Quinton zorgen ervoor dat uw medewerkers de theorie voor hun cursus snel en efficiënt doorlopen. Hiermee bereiden zij zich voor op het praktijkgedeelte van de cursus, waardoor zij tijdens de dag op locatie direct kunnen beginnen met het oefenen van de vaardigheden. Na afloop van de cursus blijft alle informatie uit de e-learning nog een jaar lang beschikbaar als naslagwerk.

Maatwerk dankzij modules

De e-learning is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat de verschillende onderwerpen niet allemaal in één keer afgerond hoeven te worden. Daarnaast zorgen de modules ervoor dat de e-learning volledig op maat kan worden aangeboden, op basis van voor uw bedrijf relevante informatie. Denk bijvoorbeeld aan maatwerkinstructies door de toevoeging van een module over gevaarlijke stoffen, brandpreventie in de zorg, zelfredzaamheid, bepalende kenmerken en de opbouw van uw organisatie, eerste hulp bij werken met kinderen of het gebruik van een alarmeringsapp.

Met een gerichte samenstelling van e-learningmodules worden uw medewerkers op een toegankelijke en efficiënte manier opgeleid voor hun taken binnen de BHV-organisatie. Wij zorgen ervoor dat alle modules regelmatig worden bijgewerkt, zodat uw medewerkers altijd over de meest actuele informatie beschikken. Bovendien kunnen zij ervoor kiezen om de e-learning in het Nederlands of in het Engels volgen.

Interactie

In de verschillende methoden voor online leren die door Quinton worden aangeboden, stimuleren we de cursisten om actief deel te nemen aan het programma. Met een combinatie van theoretische kennis en video’s van realistische risicoscenario’s leren uw medewerkers meer over de door u gekozen onderwerpen in bedrijfshulpverlening en veiligheid.

Terwijl zij de onderwerpen doorlopen, worden er vragen gesteld die zij direct moeten beantwoorden. Hierop ontvangen zij onmiddellijk terugkoppeling, ondersteund door verdere uitleg van een presentatrice voor aanvullende informatie. Ter verduidelijking van de materie wordt er bovendien gebruikgemaakt van animaties. Zo zien uw medewerkers gelijk wat hen te doen staat tijdens het oefenen van hun vaardigheden in de praktijk. Kortom, de e-learning van Quinton bereidt uw medewerkers voor op de praktische toepassing van vaardigheden bij u op locatie.

Terug naar overzicht

Quinton staat voor:

BHV-campagne

Om uw medewerkers te stimuleren hun kennis bij te houden, kunt u gebruikmaken van de BHV-campagne. Hiermee worden medewerkers periodiek aangezet tot het beantwoorden van vragen en het verwerken van nieuwe informatie. Zo worden zij steeds opnieuw gemotiveerd om meer te leren over hun taken binnen uw BHV-organisatie.

Reanimatie cursus ADO Den Haag|Medische staf ADO Den Haag reanimeert|Reanimatiecursus bij ADO Den Haag

Help uw medewerkers om hun cursussen op een efficiënte manier voor te bereiden met e-learningmodules op maat.

Demonstratie E-learning aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Contactgegevens
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*