Cursussen

Cursussen

Quinton

Cursussen Overzicht
Cursussen

Het cursusaanbod van Quinton

Quinton biedt een uiteenlopend aanbod van verschillende cursussen die u helpen in het borgen van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Alles voor een goede BHV-organisatie, van een algemene BHV-cursus tot het opleiden van een Coördinator Hoofd BHV. Van een reanimatiecursus tot een uitgebreide EHBO-cursus en van een ontruimingsoefening tot uw complete crisismanagement. Wat uw wensen ook zijn in het opleiden van uw personeel, Quinton biedt landelijk aangeboden cursussen op maat. Alle cursussen worden begeleid door gecertificeerde instructeurs, waarbij naast de certificering vanuit Quinton rekening kan worden gehouden met het aanbieden van de door u gewenste kwaliteitskeurmerken.

Een cursus bij Quinton

Een cursus bij Quinton is een cursus met persoonlijke aandacht voor uw bedrijf en medewerkers. Wij leiden hen zo veel mogelijk op met oefenscenario’s, passend bij de risico’s en protocollen in uw bedrijf. Daarnaast houden wij rekening met het kennis en ervaringsniveau van de deelnemers en de taal die zij het beste begrijpen. Alle cursussen zijn dan ook zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Bij sommige cursussen kunnen uw medewerkers ook in andere talen worden opgeleid. Afhankelijk van uw wensen en de competentie-eisen die van belang zijn voor uw bedrijf kunnen cursussen bij u op locatie plaatsvinden of in een van onze landelijke oefencentra.

Mijn Quinton ondersteunt u in het bijhouden van alle cursussen en certificeringen van uw bedrijf. Zo plant u nieuwe cursussen in, downloadt u de behaalde certificaten en ontvangt u bericht wanneer deze verlopen, zodat u direct een herhaling kunt laten volgen. Met Mijn Quinton heeft u alle opleidingsinformatie van uw BHV-organisatie binnen handbereik.

Leid groepen medewerkers op voor hun verantwoordelijkheden binnen uw BHV-organisatie. Tijdens de cursussen op uw locatie maken we zo veel mogelijk gebruik van realistische scenario’s uit uw bedrijf. Hierdoor zijn de kennis en vaardigheden die uw medewerkers opdoen direct toepasbaar in de praktijk. We ondersteunen u graag met een cursus op maat.

Heeft u enkele medewerkers die snel moeten worden opgeleid? Geef hun dan op via de open inschrijving. Zij kunnen overal in Nederland terecht voor een cursus bij een van onze oefencentra. Hier maken we gebruik van een grote hoeveelheid hulpmiddelen en realistische scenario’s om uw medewerkers juist te leren handelen bij calamiteiten.

In een cursus op maat kunt u gericht trainen op een variatie aan scenario’s uit uw ontruimingsplan. Wij bootsen de situatie na bij u op locatie of in een van onze oefencentra, waarna we zowel de procedures uit het ontruimingsplan als de inzet van uw BHV-organisatie toetsen en evalueren.

Om de veiligheid binnen werkend Nederland te vergroten, leiden wij zo veel mogelijk mensen op om in te grijpen bij calamiteiten. Onze gecertificeerde veiligheidsspecialisten doen dit wij met oog voor het individu, waarbij zij rekening houden met verschillende wensen, competentie-eisen, gesproken talen, kennis en ervaringsniveaus.

Wij geven cursussen over

Cursussen Ploegleider 1

Ploegleider BHV

Cursussen Coordinatorhoofdbhv 1

Coördinator Hoofd BHV

Cursussen Preventiemedewerker 1

Preventiemedewerker

Crisismanagement

Crisismanagementtraining

Cursussen Ehbo 1

EHBO-cursus

Cursussen Kinderehbo 1

Kinder-EHBO

Cursussen Reanimantienaed 1

Reanimatiecursus

Cursussen Heftruck 1

Heftruck

Beheerder BMI

Beheerder brandmeldinstallatie (BBMI)

Cursussen Omgaanmetagressie 1

Omgaan met ongewenst gedrag en agressie

Cursussen Ontruimingsoefening 1

Ontruimingsoefening

Cursussen Bhv 2

BHV-cursus Rotterdam

Q-grijs

Op zoek naar cursussen?

Houd met de cursussen van Quinton de kennis en vaardigheden van uw medewerkers op peil voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Quinton staat voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cursus op maat ter ondersteuning van uw BHV-organisatie?