Cursussen

Cursussen

Quinton

Cursussen Overzicht
Cursussen

Het cursusaanbod van Quinton

Quinton biedt een uiteenlopend aanbod van verschillende cursussen die u helpen in het borgen van de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Alles voor een goede BHV-organisatie, van een algemene BHV-cursus tot het opleiden van een Coördinator Hoofd BHV. Van een reanimatiecursus tot een uitgebreide EHBO-cursus en van een ontruimingsoefening tot uw complete crisismanagement. Wat uw wensen ook zijn in het opleiden van uw personeel, Quinton biedt landelijk aangeboden cursussen op maat. Alle cursussen worden begeleid door gecertificeerde instructeurs, waarbij naast de certificering vanuit Quinton rekening kan worden gehouden met het aanbieden van de door u gewenste kwaliteitskeurmerken.

Een cursus bij Quinton

Een cursus bij Quinton is een cursus met persoonlijke aandacht voor uw bedrijf en medewerkers. Wij leiden hen zo veel mogelijk op met oefenscenario’s, passend bij de risico’s en protocollen in uw bedrijf. Daarnaast houden wij rekening met het kennis en ervaringsniveau van de deelnemers en de taal die zij het beste begrijpen. Alle cursussen zijn dan ook zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Bij sommige cursussen kunnen uw medewerkers ook in andere talen worden opgeleid. Afhankelijk van uw wensen en de competentie-eisen die van belang zijn voor uw bedrijf kunnen cursussen bij u op locatie plaatsvinden of in een van onze landelijke oefencentra.

Mijn Quinton ondersteunt u in het bijhouden van alle cursussen en certificeringen van uw bedrijf. Zo plant u nieuwe cursussen in, downloadt u de behaalde certificaten en ontvangt u bericht wanneer deze verlopen, zodat u direct een herhaling kunt laten volgen. Met Mijn Quinton heeft u alle opleidingsinformatie van uw BHV-organisatie binnen handbereik.

Leid groepen medewerkers op voor hun verantwoordelijkheden binnen uw BHV-organisatie. Tijdens de cursussen op uw locatie maken we zo veel mogelijk gebruik van realistische scenario’s uit uw bedrijf. Hierdoor zijn de kennis en vaardigheden die uw medewerkers opdoen direct toepasbaar in de praktijk. We ondersteunen u graag met een cursus op maat.

Heeft u enkele medewerkers die snel moeten worden opgeleid? Geef hun dan op via de open inschrijving. Zij kunnen overal in Nederland terecht voor een cursus bij een van onze oefencentra. Hier maken we gebruik van een grote hoeveelheid hulpmiddelen en realistische scenario’s om uw medewerkers juist te leren handelen bij calamiteiten.

In een cursus op maat kunt u gericht trainen op een variatie aan scenario’s uit uw ontruimingsplan. Wij bootsen de situatie na bij u op locatie of in een van onze oefencentra, waarna we zowel de procedures uit het ontruimingsplan als de inzet van uw BHV-organisatie toetsen en evalueren.

Om de veiligheid binnen werkend Nederland te vergroten, leiden wij zo veel mogelijk mensen op om in te grijpen bij calamiteiten. Onze gecertificeerde veiligheidsspecialisten doen dit wij met oog voor het individu, waarbij zij rekening houden met verschillende wensen, competentie-eisen, gesproken talen, kennis en ervaringsniveaus.

Wij geven cursussen over

Cursussen Bhv 2

BHV

Borging van een veilige en gezonde werkomgeving. Leid voldoende BHV’ers op zodat er altijd een aanwezig is wanneer zich calamiteiten
Cursussen Ploegleider 1

Ploegleider BHV

Duidelijke taakverdeling in uw BHV-organisatie. Leer uw ploegleider verschillende BHV’ers aan te sturen in geval van nood.
Cursussen Coordinatorhoofdbhv 1

Coördinator Hoofd BHV

Goed voorbereid op calamiteiten. Leid uw Coördinator Hoofd BHV op voor het aansturen van de BHV-ploegen en/of de beleidsmatige aansturing
Cursussen Preventiemedewerker 1

Preventiemedewerker

Voorkom onnodige risico’s. Leid uw preventiemedewerker op in het borgen van de arbeidsomstandigheden en een veilige werkomgeving.
Crisismanagement

Crisismanagementtraining

Snelle reacties in een kort tijdsbestek. Leer uw medewerkers welke acties zij moeten ondernemen wanneer een crisissituatie zich voordoet.
Cursussen Ehbo 1

EHBO-cursus

Van plaatselijke verwondingen tot reanimatie en AED. Leer uw medewerkers kundig en snel te handelen bij een ongeval.
Cursussen Kinderehbo 1

Kinder-EHBO

Dé specialisatie voor mensen die met kinderen werken. Leer uw medewerkers ziektebeelden herkennen en correct handelen in noodsituaties.
Cursussen Reanimantienaed 1

Reanimatiecursus

Een snelle reactie kan levens redden. Leer uw medewerkers hoe zij kunnen reanimeren en de AED gebruiken bij het uitvallen
Cursussen Heftruck 1

Heftruck

Duidelijkheid over risico’s voor veilig transport. Leid uw medewerkers op in het besturen en onderhouden van de heftruck.
Cursussen Vca 1

VCA

Dé opleiding voor leidinggevenden en uitvoerenden. Leer uw medewerkers preventief te handelen voor veiligheid op de werkplaats.
Beheerder BMI

Beheerder brandmeldinstallatie (BBMI)

Goed functionerende installaties. Zorg dat uw beheerder brandmeldinstallaties alles weet over de bediening, het onderhoud en de registratie.
Cursussen Omgaanmetagressie 1

Omgaan met ongewenst gedrag en agressie

Assertief en de-escalerend. Leer uw medewerkers hoe zij om kunnen gaan met mensen die ongewenst gedrag en agressie vertonen.
Cursussen Ontruimingsoefening 1

Ontruimingsoefening

Een goed voorbereide BHV-organisatie. Toets de ontruimingsprotocollen en de inzet van uw BHV’ers met de ontruimingsoefening.
Q-grijs

Op zoek naar cursussen?

Houd met de cursussen van Quinton de kennis en vaardigheden van uw medewerkers op peil voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Quinton staat voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cursus op maat ter ondersteuning van uw BHV-organisatie?