Webinars

Webinars

Online leren

Onlineleren Webinars 1
Webinars

Waarom een webinar?

Met de interactieve webinars van Quinton werken uw medewerkers actief aan het ontwikkelen van hun BHV-kennis. Vervang het theoretische kader van cursussen met een webinar of daag uw medewerkers uit om hun kennis uit eerdere cursussen uit te breiden. Deelname aan een webinar draagt bij aan een actuele BHV-organisatie.

Interactieve webinars

Met onze interactieve webinars betrekken wij uw medewerkers actief bij het verder ontwikkelen van hun BHV-kennis. Onder begeleiding van een specialist van Quinton behandelen zij in groepen van maximaal vijf medewerkers de theorie voor het door u gekozen onderwerp. Hierbij wordt onder andere gebruikgemaakt van video’s, praktijkcases en een diversiteit aan veiligheidsvraagstukken.

Dankzij de compacte groepen zijn persoonlijk contact en inhoudelijke gesprekken tijdens het webinar mogelijk. Zo ontstaan er tijdens het behandelen van praktijkcases ook vaak vragen met betrekking tot bedrijfsspecifieke situaties waar uw medewerkers tegenaan lopen. De instructeur gaat hier met hen over in gesprek, zodat zij met elkaar kunnen sparren. Aan de hand van de terugkoppeling die zij krijgen, weten uw medewerkers direct hoe zij hier in de praktijk mee om kunnen gaan.

Vervanging theorie

Als alternatief voor de theorie op locatie kunnen uw medewerkers webinars volgen tijdens hun cursus. Dit kan onder meer voor BHV, EHBO en Ploegleider BHV. Ook zijn er mogelijkheden om webinars te volgen op het gebied van ontruiming.

De webinars bereiden uw medewerkers voor op het praktijkgedeelte van de cursus. In ongeveer anderhalf uur krijgen zij de benodigde theoretische kennis voor hun taken en verantwoordelijkheden aangeboden. Hierbij hebben zij de mogelijkheid om inhoudelijke vragen te stellen en duidelijkheid te krijgen over voor hen minder toegankelijke onderwerpen. Zo weten zij na afloop van het webinar wat hen te doen staat wanneer zij de theorie van de cursus in de praktijk moeten brengen.

Aanvulling BHV-kennis

Een andere mogelijkheid voor de deelname aan webinars is de aanvulling op de BHV-kennis van uw medewerkers. Zij worden hiermee op een slimme en laagdrempelige manier betrokken bij verschillende onderwerpen.

Tijdens het webinar worden de deelnemers actief bevraagd, krijgen zij korte video’s met praktijksimulaties te zien en vullen zij tussentijdse polls in. Zo blijft het leuk om aan een webinar deel te nemen en is de ervaring dat informatie beter wordt opgeslagen.

Maatwerk

Alle webinars zijn op maat aan te vullen met informatie die voor uw bedrijf relevant is. Denk bijvoorbeeld aan uitzonderlijke risicosituaties, de behandeling van gevaarlijke stoffen of de zelfredzaamheid bij hybride werken. Wij passen het webinar aan, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw medewerkers beschikken over de meest actuele kennis voor uw BHV-organisatie.

Terug naar overzicht

Quinton staat voor:

Ploegleider BHV

De cursus Ploegleider BHV is een van de cursussen waarvoor u het webinar kunt benutten als vervanging van de theorie. Zo leert uw ploegleider meer over diens taken en verantwoordelijkheden binnen de BHV-organisatie. Na afronding van het webinar wordt de theorie in de praktijk gebracht bij u op locatie of in een van onze oefencentra.

Reanimatie cursus ADO Den Haag|Medische staf ADO Den Haag reanimeert|Reanimatiecursus bij ADO Den Haag

Webinars, dé interactieve voorbereiding op praktijklessen van uw medewerkers bij diverse cursussen.

Demonstratie Webinars aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Contactgegevens
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Telefoon*
E-mail*