Opleiding Coördinator Hoofd BHV

Hoe geeft u vorm en inhoud aan uw BHV-organisatie? Dat is de taak van een Hoofd BHV of Coördinator BHV. Deze medewerker zet de BHV-organisatie op, bewaakt de budgetten en zorgt dat uw BHV’ers tijdig een cursus volgen. Wij stomen uw Coördinator Hoofd BHV klaar voor deze verantwoordelijkheden. Dat doen we met aandacht voor uw bedrijfssituatie en uw wensen.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Coördinator Hoofd BHV

Inhoud

De arbeidsomstandighedenwet is de basis van deze opleiding. Centraal staan de taken van de Coördinator Hoofd BHV. Daarbij bespreken we ook de risico’s en restrisico’s voor de eigen werksituatie.

Aansluitend maakt u een werkplan (casus) voor een BHV-organisatie. Aan de hand van de besproken onderwerpen en kijkend naar de eigen werksituatie.

Voor aanvang van de cursus wordt er met iedere deelnemer contact gezocht om de leerdoelen te bepalen en op basis van de input van alle deelnemers, wordt de inhoud van de opleiding definitief gemaakt. Dit kan betekenen dat de nadruk op de beleidsmatige kant van de Coördinator Hoofd BHV of juist op de operationele taken van deze rol komt te liggen.

Open inschrijving

Niet veel bedrijven hebben genoeg Coördinatoren Hoofden BHV om een eigen groep te trainen. Om deze reden geven wij deze opleiding via open inschrijving. Dit houdt in dat u de cursus volgt met medewerkers van andere organisaties.

Geldigheid van het certificaat

Het certificaat is onbeperkt geldig. Wel is het verstandig eens per jaar of eens per twee jaar een herhalingscursus te volgen.

Aantal deelnemers

6 tot 12

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra

Cursusduur:

2 dagen

Inclusief

Boekenpakket

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer