BHV online

In uw eigen tempo leren voor bedrijfshulpverlener? U bent medewerker en wordt bedrijfshulpverlener binnen uw bedrijf.  In de cursus BHV online leert u hoe u snel en vakkundig handelt bij een incident, zodat de gevolgen beperkt blijven. In het online deel van de basis  cursus leert u in uw eigen tempo de theorie over de BHV. De e-learning kunt u achter de PC, laptop en zelfs op een tablet maken. Op de praktijkdag worden vervolgens de taken en handelingen in levensechte situaties geoefend.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus BHV online

Een maand voor aanvang van de praktijkdag wordt de inloglicentie van de e-learning aangeboden. Binnen deze maand moet de cursist de theorie van de BHV leren (leertijd: 5 uur) en het examen met goed gevolg doorlopen. Pas als dit examen is behaald, krijgt de cursist toegang tot de praktijkdag.

De praktijkdag

Tijdens de praktijkdag worden de modules Eerste hulp en Brandbestrijding geoefend.

In de module Eerste Hulp komen aan bod: eerste hulpverlening, vitale functies, reanimatie & AED, stabiele zijligging, verstikking, botbreuken, ontwrichtingen, verstuikingen, brandwonden, shock, wonden, dekverband en wonddrukverband. Tijdens de les worden alle competenties getraind met scenario-oefeningen.

Tevens worden de volgende onderdelen van de module Brandbestrijding getraind: wat te doen bij brand, kleine blusmiddelen, een beginnende brand bestrijden, ontruimen en communicatie. We trainen veel in de blusbanen en het oefencentrum.

Duur van de cursus

De theorie wordt gemiddeld in 5 uur doorlopen. De praktijktraining duurt 1 dag. De gehele dag bestaat uit het trainen van realistische scenario-oefeningen.

Geldigheid van het certificaat

Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig. Om het certificaat geldig te houden, volgt u jaarlijks een herhalingstraining.

Aantal deelnemers

De cursus BHV online staat regelmatig gepland als open inschrijving op onze opleidingslocaties. Wilt u meer dan 8 medewerkers opgeven voor de cursus BHV online? Of nog meer op uw organisatie gerichte scenario’s trainen? Neem dan contact met ons op.

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra

Cursusduur:

1 dag

Inclusief

E-learning licentie

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer