Vacature Junior medewerker planning

De functie
Wil jij ons helpen de planning van de cursussen goed en efficiënt te laten verlopen? En voel jij je helemaal thuis in de contacten met de klanten? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe:

Junior Medewerker Planning, m/v (32 uur per week)

Wat is je taak?
Je hoofdtaak is het maken, bewaken en zorgdragen voor efficiënte (jaar)planningen voor onze bestaande en nieuwe klanten. Daarbij houd je er van om contacten te onderhouden met de klanten en zorgt dat de vragen, problemen en klachten met betrekking tot de planning correct en spoedig worden opgepakt. Je kan goed overweg met het werken met computers en denkt graag mee in het automatiseren van de processen die binnen de planning komen kijken.

Wij zoeken:

  • Een leergierige kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent flexibel, accuraat, hands-on en oplossingsgericht.
  • Je kan plannen en organiseren, toont graag initiatief en kan zelfstandig werken.
  • Verder heb je een afgeronde hbo opleiding (bij voorkeur richting Plannen en Organiseren) of (aantoonbaar) hbo werk- en denkniveau op het gebied van plannen en organiseren, verkregen door werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je vaste werkplek wordt Barendrecht.

Wat wij bieden
Deze functie is veelzijdig, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een informele, innoverende, no-nonsense cultuur. Wij schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Bedrijfsprofiel
Hoe goed is een organisatie voorbereid op een calamiteit? Hoe beter dit geregeld is, hoe kleiner de kans op schade, letsel en onkosten. Quinton ondersteunt bedrijven met veiligheidscursussen, veiligheidsadvies en EHBO- en brandveiligheidsmiddelen. Dit doen we al 25 jaar, voor organisaties door heel Nederland. Van winkelier tot winkelketen. Van kantoorpand tot verzamelgebouw. En van kinderdagverblijf tot verpleeghuis. Samen maken we werk van een veilige leefomgeving.

Quinton is werkzaam door heel Nederland en beschikt over 2 eigen locaties: Bergschenhoek en Barendrecht.

Solliciteren?
Heb jij al enige werkervaring met plannen en organiseren, en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Vind bij ons jouw nieuwe uitdaging! Stuur je CV en je motivatie naar wendy@quintonbhv.nl t.a.v. Wendy Tichem.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen met Wendy op telefoonnummer 088-0103400.

Kijk ook eens op www.quintonbhv.nl voor onze diensten.