Nieuw BHV-lesboek

Profiteer nú: nieuw BHV-lesboek mét online leeromgeving

Een goede BHV’er heeft de kennis paraat en grijpt adequaat in bij een calamiteit. Maar hoe borg je jouw kennis? Met hét nieuwe Basisboek Bedrijfshulpverlening van Quinton BHV! Een innovatief leerboek én naslagwerk inclusief online leeromgeving. Interesse? Bestel het boek tijdelijk voor slechts 10 euro (normaal: 15 euro), exclusief 6% BTW. Wel snel zijn, want op = op*.

Het boek: volledige BHV-leerstof

In het boek vind je de volledige leerstof voor de basis van bedrijfshulpverlening. En bestaat uit vier delen: Eerste hulp, Brand, Communicatie en Ontruiming. Elk onderdeel heeft een korte introductie, een beschrijving van de te behalen competenties en een heldere samenvatting. En wil je weten of je de lesstof ook echt goed beheerst? Raadpleeg dan de checklist.

Gratis: jouw eigen online leeromgeving

Natuurlijk houd je jouw kennis graag op peil. Zodat je goed voorbereid naar de herhalingscursus BHV-cursus komt. Maar hoe doe je dat? Als koper van het BHV-lesboek (en als cursist van Quinton) krijg je toegang tot jouw persoonlijke, online leeromgeving waar je eindeloos kunt oefenen en leren:

  • Instructievideo’s en casussen;
  • Theorie en aanvullende informatie;
  • Leervragen met feedback;
  • Zelftoetsen: ter voorbereiding op de herhalingscursus BHV.

Bestel het BHV-boek online

Aanvraag nieuw BHV-lesboek

Let wel: deze lesmethode is geen vervanging van de reguliere opleiding BHV of BHV op basis van e-learning!

* Actie is geldig tot en met 30 september 2017 en bedrag is exclusief verzendkosten.