Wij zijn Quinton

Waarom Quinton

Hoe goed is uw organisatie voorbereid op een calamiteit? Hoe beter u het regelt, hoe kleiner de kans op schade, letsel en onkosten. Quinton ondersteunt u volledig, met veiligheidscursussen, veiligheidsadvies en EHBO- en brandveiligheidsmiddelen. Dit doen we al sinds 1996, voor organisaties door heel Nederland. Van winkelier tot winkelketen. Van kantoorpand tot bedrijfsverzamelgebouw. En van kinderdagverblijf tot verpleeghuis. Samen maken we werk van een veilige leefomgeving.

Daarom Quinton

Veiligheid is veel meer dan een verplichting. Wij willen uw organisatie oprecht veiliger maken. In het belang van het bedrijf, uw medewerkers en uw klanten. En daarmee in het belang van de samenleving.

Actuele kennis van bedrijfsveiligheid

We adviseren en trainen u met actuele kennis van Arbowet- en regelgeving. We denken proactief met u mee over maatregelen waarmee uw organisatie, medewerkers en klanten het meest zijn gebaat.

Veel persoonlijke aandacht en maatwerk

U krijgt ondersteuning van vakbekwame en betrokken adviseurs en instructeurs. Onze ondersteuning is kwaliteitsvol, gedegen en gericht op uw organisatie en uw sector. Úw behoeften staan centraal. Zo heeft u maximaal profijt van onze adviezen en cursussen. U kunt de kennis en vaardigheden direct toepassen.

Flexibel in de samenwerking

Wilt u op korte termijn een Inventarisatie & – Evaluatie (RI&E) laten uitvoeren? Heeft u snel een cursus nodig? Of wenst u een maatwerkopleiding voor medewerkers? Bespreek dit gerust. We denken graag met u mee. We zijn heel flexibel in de samenwerking en in de uitvoering.

Duurzame samenwerkingen

We streven naar een duurzame samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Immers, bedrijfsveiligheid is een continu proces. En hoe beter we u kennen, hoe beter we u kunnen adviseren. Als klant van Quinton profiteert u van ons geautomatiseerde cursistenplanningssysteem; we houden alles voor u bij! Ontdek onze cursussen, veiligheidsadviezen en veiligheidsmiddelen.

Waar zijn we te vinden

Plattegrond met locaties van Quinton

Amersfoort
Algolweg 7
3821 BG Amersfoort

Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG Amsterdam

Barendrecht
Bijdorp-Oost 46
2992 LA Barendrecht

Bergschenhoek
Weg en Bos 4-6
2661 DH Bergschenhoek

Coevorden
Monierweg 4
7741 KT Coevorden

Eindhoven
Esp 250
5633 AC Eindhoven

Enschede
Vlierstraat 103
7544 GG Enschede

Groningen
Wismarweg 6
9723 HB Groningen

Markenbinnen
Provincialeweg 9
1536 AC Markenbinnen

Nuth
Industriestraat 6
6361 HD Nuth

Tiel
Morsestraat 16
4004 JP Tiel

Zwolle
Popovstraat 7a
8013 RK Zwolle