Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

Quinton zet een nieuwe stap in haar ontwikkeling. Eind maart verhuizen wij vanuit Alblasserdam naar een modern pand in Barendrecht. Ook hier hebben wij alle faciliteiten om de trainingen succesvol te verzorgen voor onze cursisten. U houdt uw vertrouwde contactpersonen en kunt blijven rekenen op onze kwaliteit, klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. En: op onze smakelijke lunches.

Het nieuwe pand heeft een modern scenariocentrum, drie volwaardige leslokalen en een blusbaan voor het oefenen met diverse typen blusmiddelen. Wij richten het nieuwe scenariocentrum optimaal in voor het trainen van uiteenlopende ontruimingsscenario’s die de realiteit zo dicht mogelijk benaderen. Als meerwaarde beschikt het gehele pand over een prima klimaatbeheersing, een lift en een aangepast toilet waardoor het toegankelijk is voor mindervaliden.

Onze nieuwe locatie heeft een representatieve-  en klantvriendelijke uitstraling. Het opleidingscentrum is gemakkelijk bereikbaar, met voldoende gratis parkeerplaatsen en de bus stopt voor de deur.

Wij zijn trots u en/of uw medewerkers binnenkort te mogen ontvangen op ons nieuwe opleidingscentum.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht

Cursus Wij gaan verhuizen! direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *