Vacature Junior integraal veiligheidskundige

De functie
Wil jij ons helpen organisaties veiliger te maken? En voel jij je helemaal thuis in het adviseren op het gebied van veiligheid van bedrijven in verschillende branches? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe:

Junior integraal veiligheidskundige, m/v (32 uur per week)

Wat is je taak?
Je hoofdtaak is het ondersteunen van lopende projecten. Denk hierbij aan het plannen van afspraken, verzamelen en voorbereiden van informatie voor de veiligheidskundigen, assisteren bij bezoeken bij onze klanten en het uitwerken van rapportages. Al deze werkzaamheden vallen onder onze veiligheidsdiensten, zoals RI&E’s, ontruimingsplattegronden, brandveiligheidsaudits, object gebonden risico documenten etc.

Wij zoeken

  • Een leergierige kandidaat met sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent flexibel, accuraat, hands-on en oplossingsgericht.
  • Je hebt affiniteit met veiligheid, je kan plannen en organiseren, toont graag initiatief en kan zelfstandig werken.
  • Verder heb je een afgeronde hbo opleiding Integrale veiligheid of (aantoonbaar) hbo werk- en denkniveau op het gebied van integrale veiligheid, verkregen door werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wat wij bieden
Met deze functie ondersteun je onze adviesafdeling bij verschillende veiligheidsvraagstukken bij een grote diversiteit aan bedrijven. Met deze verschillende werkzaamheden is het mogelijk te onderzoeken waar jouw interesses liggen. Daarnaast is het mogelijk jezelf te ontplooien door het volgen van cursussen en opleidingen en je hier door verder te specialiseren op de onderdelen die jij leuk vindt.

Wij hebben een informele, innoverende, no-nonsense cultuur. Wij schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Bedrijfsprofiel
Hoe goed is een organisatie voorbereid op een calamiteit? Hoe beter dit geregeld is, hoe kleiner de kans op schade, letsel en onkosten. Quinton ondersteunt bedrijven met veiligheidscursussen, veiligheidsadvies, digitaal leren en EHBO- en brandveiligheidsmiddelen. Dit doen we al 25 jaar, voor organisaties door heel Nederland. Van winkelier tot winkelketen. Van kantoorpand tot verzamelgebouw. En van kinderdagverblijf tot verpleeghuis. Samen maken we werk van een veilige leefomgeving.

Quinton is werkzaam door heel Nederland en beschikt over 2 eigen locaties: Bergschenhoek en Barendrecht.

Solliciteren?
Heb jij al enige werkervaring op het gebied van integrale veiligheid in combinatie met plannen en organiseren, en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Vind bij ons jouw nieuwe uitdaging! Stuur je CV en je motivatie naar wendy@quintonbhv.nl t.a.v. Wendy Tichem.

Als je nog vragen hebt over deze vacature, kun je mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen met Wendy op telefoonnummer 088-0103400.

Kijk ook eens op www.quintonbhv.nl voor onze diensten.