MEDISCHE STAF KRIJGT AED- EN REANIMATIECURSUS VAN QUINTON

MEDISCHE STAF KRIJGT AED- EN REANIMATIECURSUS VAN QUINTON

Nieuws

Reanimatie cursus ADO Den Haag|Medische staf ADO Den Haag reanimeert|Reanimatiecursus bij ADO Den Haag
MEDISCHE STAF KRIJGT AED- EN REANIMATIECURSUS VAN QUINTON

De medische staf van ADO Den Haag kreeg een aantal dagen voor de lockdown een AED- en reanimatiecursus van Quinton BHV op het Prinses Irene Sportpark. Omdat men zich in en rondom het stadion en de trainingslocatie veilig moet kunnen voelen, is het van groot belang dat de medische staf weet hoe men levensreddend moet handelen. 

Tijdens de AED- en reanimatiecursus werden de vaardigheden van de fysiotherapeuten, verzorger, fysiektrainer en inspanningsfysioloog van ADO Den Haag getoetst en bijgeschaafd. Het was een leerzame middag, waarbij de instructrice diverse scenario’s die zouden kunnen plaatsvinden tijdens een training of wedstrijd had voorbereid. Natuurlijk hoopt iedereen deze situaties niet mee te maken, maar mocht dat wel het geval zijn, dan kan de cursus zijn waarde bewijzen.

Medische staf ADO Den Haag reanimeert
Reanimatiecursus bij ADO Den Haag

Over Quinton BHVMet vestigingen in Bergschenhoek en Barendrecht verzorgt Quinton BHV veiligheidstrainingen (waaronder EHBO- en BHV-cursussen), zowel op eigen oefencentra als ‘incompany’. Eén van de belangrijkste activiteiten van Quinton is het op orde krijgen van de BHV-organisatie, samen met de klanten. Verder is het bedrijf onder meer gespecialiseerd in het maken van een RI&E, het opstellen van een BHV-ontruimingsplan, het uitwerken van veiligheidstekeningen en het trainen van personeel. Deze diensten worden uitgevoerd voor een groot aantal bedrijven, gemeenten, scholen, sportverenigingen en MKB in de regio. In de huidige situatie verzorgt Quinton veel webinars en ligt er een grote focus op e-learning.

Bron: https://adodenhaag.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws/actueel/9278-medische-staf-krijgt-aed-en-reanimatiecursus-van-quinton-bhv

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht

Cursus MEDISCHE STAF KRIJGT AED- EN REANIMATIECURSUS VAN QUINTON direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *