JODY ELBURG VERKOZEN TOT BHV’ER VAN HET JAAR 2021

JODY ELBURG VERKOZEN TOT BHV’ER VAN HET JAAR 2021

Nieuws

JODY ELBURG VERKOZEN TOT BHV’ER VAN HET JAAR 2021

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich in deze 10e editie van de Dag van de BHV, BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hierin Rob de Ruijter (Ymere) op. Jody Elburg werd verrast op deze 1e maandag van november met het telefoontje van de juryvoorzitter over de uitverkiezing. Uit het juryoordeel:

“Jody wil dat zijn collega’s zich veilig voelen op het werk en dat er bij calamiteiten, groot en klein, altijd iemand is die hiervoor voldoende opgeleid is. Met zijn sterke intrinsieke motivatie en daadkrachtig optreden is Jody als ploegleider BHV het boegbeeld voor veiligheid binnen het productieteam. Kortom Jody is een collega om trots op te zijn en waarvan je met recht kunt zeggen: BHV, daar red je levens mee!”. De uitreiking van de Award vindt vanmiddag om 14.00 uur plaats bij Intersnack in Doetinchem.  

Jody Elburg ‘BHV’er van het Jaar 2021’
De verkiezing ‘BHV’er van het Jaar’ is een belangrijk onderdeel van de landelijke Dag van de BHV. De verkiezing richt zich op een daadwerkelijke inzet van de bedrijfshulpverlener tijdens een calamiteit. Deze eretitel wordt in 2021 toegekend aan Jody Elburg, Assistent Team Lead en Ploegleider BHV, op grond van zijn inzet als BHV’er op de werkvloer binnen Intersnack als ook bij incidenten op straat.

Op een prachtige tweede plaats is een team van BHV’ers geëindigd: Het Team Arrestantenzorg van de Politie in Zwolle. Dit team draagt de veiligheidszorg voor mensen die voor de duur van een onderzoek ingesloten zitten in een cellencomplex. Toen een korte maar felle brand uitbrak, wist dit team– met een goede inschatting van de risico’s van rookontwikkeling en de brand –alle ingesloten personen in veiligheid te brengen. Door het snelle en adequate optreden, kon de brandweer zich concentreren op het bestrijden van de brand. Door de betrokkenheid van de medewerkers van het arrestantencomplex is lichamelijk letsel of erger voorkomen. Proficiat!

Een eervolle derde plaats gaat naar Koos Hartnack, werkzaam als senior adviseur en allround BHV’er bij Rijkswaterstaat Midden Nederland district Noord. Koos kreeg een groot aantal enthousiaste nominaties van zijn collega’s, die hem roemen om zijn jarenlange inzet, zijn humor, inlevingsvermogen en kundigheid. Een voorbeeld voor velen met zijn kordate optreden. Onze felicitaties ook voor deze BHV’er!

BHV, daar red je levens mee!” BHV’er ben je niet alleen op je werk maar zeker ook daarbuiten. De BHV’er van het Jaar 2021 Jody Elburg laat zien dat betrokkenheid, kennis en inzet 3 belangrijke pijlers zijn die je in staat stellen om als BHV’er goed te kunnen functioneren er altijd te zijn voor je medemens. Dit blijkt onder andere uit een incident afgelopen juni waarbij Jody samen met twee collega-BHV’ers een collega heeft gereanimeerd. Artsen uit het ziekenhuis hebben achteraf hun complimenten geuit voor het adequate en vakkundige optreden. Maar ook bij incidenten buiten de werkvloer neemt Jody zijn verantwoording; bijvoorbeeld bij een aanrijding op de openbare weg waarbij hij onmiddellijk hulp verleende totdat de hulpdiensten arriveerden. Jody wil dat zijn collega’s zich veilig voelen op het werk en dat er bij calamiteiten, groot en klein, altijd iemand is die hiervoor voldoende opgeleid is. Met zijn sterke intrinsieke motivatie en daadkrachtig optreden is Jody als ploegleider BHV het boegbeeld voor veiligheid binnen het productieteam. Kortom Jody is een collega om trots op te zijn en waarvan je met recht kunt zeggen: BHV, daar red je levens mee!”

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht

Cursus JODY ELBURG VERKOZEN TOT BHV’ER VAN HET JAAR 2021 direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *