Hulpverlening tijdens de coronacrisis

Het coronavirus verandert ingrijpend ons dagelijks leven. Het verandert ook hulpverlening. De druk op artsen en verpleegkundigen is enorm groot. De BHV’er speelt ook een belangrijke rol. Juist nu. Maar hoe gaat u om met de spelregels?

Het RIVM raadt ons aan om 1,5 meter (2 armlengtes) afstand te houden van andere personen. Hoe moet u met die regel handelingen uitvoeren?

Wij snappen dat dit vragen kan oproepen. Daarom hebben wij een online module gemaakt: ‘Hulpverlening tijdens de coronacrisis’. U leert concreet om hulpverlening toe te passen in de praktijk waarbij besmettingsgevaar zoveel als mogelijk wordt beperkt. Iedere video bevat handelingen en aandachtspunten voor de betreffende situatie.

Hulpverlening coronacrisis quintonbhv

De video’s zijn ontwikkeld met onze eigen ervaren deskundigen, maar zonder een camerateam. Snelheid gaat wat ons betreft nu even voor perfectie. Wij zullen de komende periode meer nieuwe video’s publiceren, dus houd de online omgeving goed in de gaten.

Deze online module is kosteloos en per direct beschikbaar in uw online leeromgeving. Als u geen account heeft voor onze digitale leeromgeving is de gratis online module te bereiken via deze link.

 

Wilt u meer informatie over onze complete online module BHV, stuur dan een mail naar: onlineleren@quintonbhv.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes in deze vervelende tijd.