BHV, EHBO en Veiligheidstrainingen kunnen ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen veilig doorgang vinden.

BHV, EHBO en Veiligheidstrainingen kunnen ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen veilig doorgang vinden.

Nieuws

BHV, EHBO en Veiligheidstrainingen kunnen ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen veilig doorgang vinden.

Persbericht Branchevereniging BHV Nederland (BVBN), dd 30-09-2020

Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat bedrijfsprocessen veilig zijn, dat op werkplekken de veiligheid is geborgd en dat er aandacht is voor situaties waarin de veiligheid wordt bedreigd. Juist nu in deze coronatijd is het van belang dat deskundige en geoefende (bedrijfs)hulpverleners beschikbaar zijn. Als branche zijn wij daarom ontzettend blij met het vertrouwen dat onze klanten hebben in de wijze waarop wij op basis van het brancheprotocol onze diverse trainingen verzorgen en aanbieden.

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september jongstleden kunnen wij berichten dat de branche haar huidige trainingen met behulp van het brancheprotocol veilig kan blijven aanbieden. De maatregelen die tijdens deze persconferentie zijn aangekondigd, brengen immers geen verandering met zich mee voor de trainingen in onze branche. Veiligheid van de deelnemers aan de trainingen kunnen ook met de recentste maatregelen op een veilige wijze worden geborgd.

Namens de branche: dank u voor het vertrouwen dat u in ons heeft en fijn dat u gebruik blijft maken van de beschikbare trainingen die onze branche verzorgt en aanbiedt!

Voor de uitwerking van de genomen maatregelen tijdens onze cursussen verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: https://www.quintonbhv.nl/coronavirus-covid-19-en-de-cursus/

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht

Cursus BHV, EHBO en Veiligheidstrainingen kunnen ondanks de aangescherpte Coronamaatregelen veilig doorgang vinden. direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *