Aruba strijkt met de eer: daar werkt en woont de Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2018

Aruba strijkt met de eer: daar werkt en woont de Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2018

Nieuws

Aruba strijkt met de eer: daar werkt en woont de Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2018

Maandag 5 november 2018 – De kersverse BHV’er van het Jaar 2018 is Francis Odor. Odor, werkzaam op de ICU van het Dr. Horacio E. Oduber Hospital in Oranjestad op Aruba, is door de jury van Dag van de BHV verkozen tot BHV’er van het Jaar 2018. Ton Baas, juryvoorzitter Dag van de BHV, zal Odor later vanmiddag (door het tijdsverschil) telefonisch gelukwensen. Ron Pietersen van KPN in Den Haag en BHV’er van het Jaar 2017, zal via een videoboodschap zijn opvolger zijn gelukwensen overbrengen.

Fragment uit het juryoordeel: “Bij deze grootschalige calamiteit is door het daadkrachtig optreden van deze Ploegleider BHV erger voorkomen. Zijn snelle reactie sluit aan op het thema van dit jaar: Veiligheid kent slechts één tijd.. op tijd!”

De verkiezing is een belangrijk onderdeel van de landelijke Dag van de BHV en vindt dit jaar voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats. Aan de titel is een speciaal ontworpen award en een geldprijs van € 1000,- verbonden, evenals € 1000,- ter schenking aan een goed doel. De officiële en feestelijke prijsuitreiking vindt maandag 5 november tussen 10.00 en 11.00 uur lokale tijd plaats in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Oranjestad Aruba.

Alle namen en de organisatie waarvoor de genomineerden werkzaam zijn, staan vermeld op de website van Dag van de BHV. https://www.dagvandebhv.nl/bhv-er-van-het-jaar-2018/genomineerden

Rijkswaterstaat goed vertegenwoordigd in nominaties

Op de eervolle staat 2e plaats Ewoud Klopstra van Rijkswaterstraat CIV, Lelystad. Op een gedeelde en nog steeds zeer respectabele 3e plaats zijn drie genomineerden geëindigd: Peter van der Meulen van Abnamro Bank NV in Utrecht, Patrick Elferink van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Utrecht en Elise Steur, Lbtubing Harderwijk.

Ambassadeur Erik Akerboom, korpschef politie

Akerboom: “”Politiemensen weten wat het is om elke dag risico te lopen. Zij doen een stap naar voren als het gevaarlijk wordt. Het belang van een veilige en gezonde werkomgeving heeft binnen de politieorganisatie dan ook een hoge prioriteit. Juist daarom kan ik als ambassadeur van de Dag van de BHV niet vaak genoeg herhalen hoe belangrijk bedrijfshulpverleners zijn.”

20 kandidaten

Dit jaar was een derde van de nominaties vrouw: 5 vrouwelijke kandidaten tegen 15 mannelijke kandidaten. De genomineerden zijn werkzaam bij diverse organisaties door het hele land en op Aruba. Net als voorgaande jaren schenken organisaties in Nederland, op Aruba en in Vlaanderen, België vandaag aandacht aan Dag van de BHV. Binnen deelnemende organisaties wordt vandaag extra aandacht gevraagd voor de inzet van de bedrijfshulpverleners.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op

Quinton staat voor:

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Stuur ons dan een bericht

Cursus Aruba strijkt met de eer: daar werkt en woont de Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2018 direct aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in of vraag een offerte aan via Mijn Quinton

Aantal personen *
Locatie *
Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam *
Straatnaam + Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Contactgegevens
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *