RI&E BHV

RI&E BHV (BHV-scan)

Hoe is het gesteld met de BHV-organisatie van uw bedrijf? Een BHV-scan van Quinton biedt helderheid. We voeren de RI&E BHV uit en adviseren over eventuele verbeteringen. Met als resultaat: een BHV-organisatie die past bij uw organisatie en uw locatie. Een veilig gevoel.

Vraag offerte aan

Wat is een RI&E?

Een Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is voor werkgevers een verplicht middel om de gezondheid en veiligheid van  medewerkers te bevorderen. In de RI&E moet ook een Plan van Aanpak zijn opgenomen. De RI&E moet altijd actueel zijn. Veranderen de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf? Dan moet u ook de RI&E aanpassen. Bijvoorbeeld vanwege een nieuwe productielijn, uitbreiding van het dienstenpakket, een verbouwing of nieuwe taken voor medewerkers.

Uitvoering van de RI&E BHV

In overleg met de opdrachtgever maken we een rondgang door het gebouw. We inventariseren de ligging van het gebouw of complex, de al genomen maatregelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn √©n de aanwezige (rest)risico’s.

Plan van Aanpak: acties voor verbeteringen

Op basis van de RI&E geven we een advies over het inrichten van de BHV-organisatie. Ook adviseren we u over eventuele verbeteringen van de brandpreventie. De acties nemen we op in een Plan van Aanpak, onderdeel van de RI&E BHV. In dit plan leggen we ook vast binnen welke termijn de maatregelen worden uitgevoerd en wie daarvoor binnen uw organisatie verantwoordelijk is.

Duur van de RI&E

De rondgang door het gebouw en het inventariserend gesprek op de locatie nemen circa 1 dagdeel in beslag. De precieze tijdsduur hangt af van de grootte van het gebouw en van de aanwezige functies. Ook de uitwerking van de RI&E BHV (inclusief Plan van Aanpak en advies BHV) neemt ongeveer 1 dagdeel in beslag. Daarna overhandigen we u de rapportage met aanbeveling. Als u dit prettig vindt, lichten we deze telefonisch toe.

Informeer naar de mogelijkheden

 

Kunnen wij u helpen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is dit wat u zoekt? Of heeft u nog meer vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

088 - 010 34 40

Offerte aanvragen