Ontruimingsplattegrond

Een ontruimingsplattegrond wijst medewerkers en bezoekers de weg in geval van een calamiteit. Het is dus heel belangrijk dat deze plattegronden volledig kloppen en direct duidelijk zijn. Quinton maakt regelmatig ontruimingsplattegronden voor klanten, als onderdeel van het ontruimingsplan of als losse opdracht. Desgewenst leveren we deze ingelijst in een aluminiumlijst op A3-formaat.

Vraag offerte aan

Wat staat er op een ontruimingsplattegrond?

Een ontruimingsplattegrond moet worden opgesteld conform NEN 8112 en worden ingericht conform NEN 1414. Op een ontruimingsplattegrond staan weergegeven: de vluchtroutes en (nood)uitgangen en de locaties van de (hand)brandbestrijdingsmiddelen, handbrandmelders en reddingsmiddelen.

Onze werkwijze

We maken uw ontruimingsplattegronden van A tot Z. Daartoe zetten we allereerst de bouwtekeningen om in werktekeningen. Met de werktekeningen in de hand doen we een inventarisatie bij u op locatie. Op basis van deze schouw tekenen we de plattegronden vervolgens verder in. U ontvangt hierna het uitgewerkte concept en na goedkeuring worden ze definitief gemaakt en aan u opgeleverd.

Exact de juiste weergave

Quinton is specialist in het tekenen van ontruimingsplattegronden. We zorgen ervoor dat de tekening precies goed is gedraaid ten opzichte van de vluchtroutes, (nood)uitgangen en de melders en brandblusmiddelen. Daarmee bent u verzekerd van exact de juiste weergave op de locatie. Onze plattegronden voldoen daarmee altijd aan de norm. Dat lijkt eenvoudig, maar het vergt veel kennis en ervaring. En: precisie.

Instructiebordjes

We maken ook instructiebordjes ‘Wat te doen bij’, voor plaatsing bij handbrandmelders en handbrandblussers. Eventueel lijsten we deze in een aluminium klik-lijst in. Of kies voor een combinatie van ontruimingsplattegrond en instructiebordje in één lijst.

In hardcopy en digitaal

Ook prettig: u krijgt alle documenten in uw bezit. In zowel hardcopy als digitaal.

Informeer naar de mogelijkheden

 

Kunnen wij u helpen?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Is dit wat u zoekt? Of heeft u nog meer vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

088 - 010 34 40

Offerte aanvragen