Vervolg crisismanagement-training

U heeft al een opleiding crisismanagement-training gevolgd?

Vervolg: training met verborgen camera

Wilt u uw crisisteam nóg meer trainen? Kies dan voor een CMT-oefening bij u op locatie. Hiermee brengt u het geleerde uit de training in praktijk. Hiervoor ontwikkelen we een realistisch scenario, speciaal op maat voor uw organisatie. Voordat de oefening begint, richten we de crisisruimte in met verborgen camera’s en microfoons. Dit doen we in samenwerking met een professioneel televisieproductiebedrijf. Desgewenst inclusief een gastrol van een bekende Nederlander

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Vervolg crisismanagement

Informatieverwerking

Crisismanagement draait om inzicht en overzicht, op basis van de beschikbare informatie. Er is zelden te weinig informatie, meestal juist heel veel en heel veel verschillende informatie. In de training is veel aandacht voor het beoordelen, ordenen en rangschikken van informatie. Pas als alle informatie beschikbaar is en alle consequenties in beeld zijn, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Crisissimulaties

Onze uitleg is kort en helder en we geven praktische handvatten. Daarna houden we een realistische oefening met herkenbare scenario’s. Inclusief film- en theatertechnieken en met professionele trainingsacteurs. Zo leert uw crisisteam wat er tijdens een crisissituatie van hen wordt verwacht.

Geldigheid van het certificaat

Uw organisatie ontvangt een certificaat. Deze is onbeperkt geldig.

Aantal deelnemers

4 tot 8

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Bij u op locatie (in-company)

Cursusduur:

1 dag

Inclusief

Cursusmateriaal

Acteurs

Certificaat

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer