Terugkomdag Coördinator Hoofd BHV

U bent al ervaren in de rol van Coördinator Hoofd BHV. U stelt het toch op prijs om af en toe met collega Hoofden BHV te sparren over beleidsmatige of juist operationele taken die bij deze functie horen. Hiervoor hebben wij de Terugkomdag Hoofd BHV in het leven geroepen. Tevens zullen onze ervaren instructeurs u bijpraten over de wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Terugkomdag Coördinator Hoofd BHV

Inhoud

De arbeidsomstandighedenwet is de basis van deze opleiding. Centraal staan de taken van de Coördinator Hoofd BHV. Daarbij bespreken we ook de risico’s en restrisico’s voor de eigen werksituatie.

Voor aanvang van de cursus wordt er met iedere deelnemer contact gezocht om de leerdoelen te bepalen en op basis van de input van alle deelnemers, wordt de inhoud van de cursus definitief gemaakt. Dit kan betekenen dat de nadruk op de beleidsmatige kant van de Coördinator Hoofd BHV of de juist de operationele taken van deze rol komt te liggen.

Tijdens de cursus zullen een tweetal instructeurs uw vraagstukken met de collega’s Hoofden BHV bespreken en eventuele discussies in goede banen leiden.

Geldigheid van het diploma

Het diploma is onbeperkt geldig. Wel is het verstandig eens per jaar of eens per twee jaar een herhalingscursus te volgen.

Aantal deelnemers

6 tot 12

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra

Cursusduur:

1 dag

Inclusief

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer