Herhaling Ploegleider BHV

Een BHV-organisatie kan niet zonder een Ploegleider BHV. Deze medewerker geeft binnen uw organisatie leiding aan meerdere bedrijfshulpverleners. Dat vereist specifieke kennis en vaardigheden. Wij zorgen ervoor dat de kennis uw Ploegleiders BHV up-to-date is en dat zij met realistische scenario’s getraind worden. Centraal daarbij staan uw bedrijfssituatie en uw wensen. Dit zorgt voor maximaal rendement.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Herhaling Ploegleider BHV

Lesstof

Een ploegleider zorgt dat zijn BHV-ploeg oefent en geoefend blijft. Ook beheert en controleert hij de middelen van de ploeg. Tijdens een calamiteit geeft de Ploegleider BHV leiding aan meerdere BHV’ers. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Alle facetten komen aan bod tijdens deze cursus. De Ploegleider BHV moet ook zelf een scenario uitzetten, dat wordt geoefend door de collega-cursisten.

Open inschrijving

Kunt u geen 6 of meer Ploegleiders BHV missen uit uw bedrijf? Of moet u snel een Ploegleider BHV bij laten scholen? Quinton geeft herhalingen Ploegleider BHV via open inschrijving. Dit houdt in dat u de cursus volgt met medewerkers van andere organisaties.

Geldigheid van het certificaat

Ons certificaat is 1 jaar geldig. Voor behoud van het certificaat volgt de Ploegleider BHV een herhalingscursus.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 medewerkers van dezelfde organisatie. Wilt u minder deelnemers opgeven? Kies dan uit onze open-inschrijfdata.

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra of incompany (bij u op locatie)

Cursusduur:

2 dagen

Inclusief

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer