Herhaling EHBO

Heeft u al EHBO’ers in uw organisatie? De EHBO-er is steeds meer in opkomst. Dat is wel zo prettig. Want EHBO komt overal van pas. Wij geven de herhaling EHBO volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis: kwaliteit verzekerd. De herhaling is bestemd voor zowel organisaties als particulieren.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Herhaling EHBO

Theorie

Tijdens de herhaling EHBO zal de theorie van de EHBO kort doorgenomen worden. Ook zullen eventuele wijzigingen in de richtlijnen eerste hulp besproken worden.

Praktijk

De herhaling EHBO bestaat vooral uit het oefenen van realistische scenario’s. Met een LOTUS-slachtoffer maken we de oefeningen heel realistisch. Alle door het Oranje Kruis gestelde leerdoelen en competenties worden getraind tijdens deze herhaling.

Open inschrijving

Kunt u geen 8 collega’s tegelijkertijd missen voor een herhaling EHBO? Of moet u snel iemand bijscholen om het EHBO diploma geldig te houden? Quinton geeft de herhaling EHBO via open inschrijving. Dit houdt in dat u de cursus volgt met medewerkers van andere organisaties.

Duur van de cursus

Wij geven de herhaling EHBO in 2 dagen per jaar. Tijdens deze 2 dagen worden alle competenties van de EHBO-er geoefend en beoordeeld. De eerste lesdag is in het voorjaar en de tweede lesdag in het najaar.

Geldigheid van het certificaat

Het Oranje Kruis certificaat is 2 jaar geldig. Om voor een verlenging in aanmerking te komen dient u in deze 2 jaar alle competenties met succes geoefend te houden. Zodra het certificaat is vervallen, moet u opnieuw examen afleggen.

Aantal deelnemers

Minimaal 8 medewerkers van dezelfde organisatie. Wilt u minder deelnemers opgeven? Kies dan voor onze open-inschrijving-data

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra of incompany (bij u op locatie)

Cursusduur:

2 dagen

Inclusief

Cursusmateriaal

LOTUS

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Gerelateerde diensten

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer