Herhaling BHV

U heeft al een geldig BHV certificaat en deze gaat verlopen? Dan kunt u bij Quinton een leuke en leerzame herhaling BHV volgen. Tijdens de herhaling BHV zult u zich niet vervelen. De gehele dag door zult u geconfronteerd worden met diverse ongevalsscenario’s en praktijkoefeningen.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Herhaling BHV

De herhaling BHV bestaat uit twee modules die in 1 dag behandeld worden. De gehele dag bestaat uit het trainen van de praktische handelingen.

Module Eerste hulp

In de module Eerste Hulp komen aan bod: eerste hulpverlening, vitale functies, reanimatie & AED, stabiele zijligging, verstikking, botbreuken, ontwrichtingen, verstuikingen, brandwonden, shock, wonden, dekverband en wonddrukverband. Tijdens de les worden alle competenties getraind met scenario-oefeningen.

Module Brandbestrijding

In deze module is aandacht voor: arbo- wetgeving en bedrijfshulpverlening, wat is brand, wat te doen bij brand, kleine blusmiddelen, een beginnende brand bestrijden, ontruimen en communicatie. We trainen veel in de blusbanen en het oefencentrum.

Het examen

Tijdens de gehele cursus worden de praktische competenties getoetst door de instructeur. Bij een succesvolle afronding krijgt u een certificaat. Dat kan een Quinton-certificaat zijn, maar ook een NIBHV- of KIWA-certificaat.

Open inschrijving

Volgt u met minder dan 8 collega’s een BHV-cursus? Of moet u snel BHV’er bij laten scholen? Quinton geeft herhalingen BHV via open inschrijving. Dit houdt in dat u de cursus volgt met medewerkers van andere organisaties. Een herhaling BHV via open inschrijving gaat altijd door, ook bij weinig inschrijvingen. Een prettige zekerheid.

Echte praktijk training

De herhaling BHV duurt 1 dag. De gehele dag bestaat uit het trainen van scenario-oefeningen.

Geldigheid van het certificaat

Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig. Om het certificaat geldig te houden, volgt u jaarlijks een herhalingstraining.

Aantal deelnemers

De herhaling BHV via open inschrijving gaat in principe altijd door, ook bij een beperkt aantal deelnemers. Wilt u meer dan 8 medewerkers opgeven voor een herhaling BHV? Of nog meer op uw organisatie gerichte scenario’s trainen? Neem dan contact met ons op.

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra of incompany (bij u op locatie)

Cursusduur:

1 dag

Inclusief

Cursusmateriaal

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat en pas

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer