Crisismanagement training

Een uitslaande brand, een ongeval, gijzeling van personeel, cybercrime …. elke organisatie kan te maken krijgen met een crisis. Dan moeten u en uw medewerkers in heel korte tijd belangrijke beslissingen nemen en de juiste acties ondernemen. Hoe regelt u dit goed? Samen met een gespecialiseerde partner biedt Quinton de training crisismanagement. We besteden daarin veel aandacht aan het voorbereiden, trainen en oefenen van uw gehele crisisorganisatie. En heeft u nog geen crisisorganisatie ingericht en geen crisisplan? Ook daarbij ondersteunen we u graag.

Stel opleiding samen

Inhoud cursus Crisismanagement-training

Informatieverwerking

Crisismanagement draait om inzicht en overzicht, op basis van de beschikbare informatie. Er is zelden te weinig informatie, meestal juist heel veel en heel veel verschillende informatie. In de training is veel aandacht voor het beoordelen, ordenen en rangschikken van informatie. Pas als alle informatie beschikbaar is en alle consequenties in beeld zijn, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Crisissimulaties

Onze uitleg is kort en helder en we geven praktische handvatten. Daarna houden we een realistische oefening met herkenbare scenario’s. Inclusief film- en theatertechnieken en met professionele trainingsacteurs. Zo leert uw crisisteam wat er tijdens een crisissituatie van hen wordt verwacht.

Vervolg: training met verborgen camera

Wilt u uw crisisteam nóg meer trainen? Kies dan voor een CMT-oefening bij u op locatie. Hiermee brengt u het geleerde uit de training in praktijk. Hiervoor ontwikkelen we een realistisch scenario, speciaal op maat voor uw organisatie. Voordat de oefening begint, richten we de crisisruimte in met verborgen camera’s en microfoons. Dit doen we in samenwerking met een professioneel televisieproductiebedrijf. Desgewenst inclusief een gastrol van een bekende Nederlander.

Geldigheid van het certificaat

Uw organisatie ontvangt een certificaat. Deze is onbeperkt geldig.

Aantal deelnemers

4 tot 8

 

Kunnen wij u helpen?

Praktische informatie

Cursuslocatie:

Eén van de Quinton-opleidingscentra

Cursusduur:

1 dag

Inclusief

Cursusmateriaal

Acteurs

Koffie, thee en frisdrank

Luxe lunch

Certificaat

Gerelateerde diensten

Offerte aanvragen

Stel nu op basis van je eigen wensen een opleiding bij Quinton samen.

  

Wie zijn wij

Ervaar het opleidingscentrum

Op onze opleidingscentra trainen we scenario's in realistische omgevingen, inclusief rook-, vuur- en lichteffecten. Ook ervaart u hier de hitte van het vuur.

Lees meer